Bouman buxus
Image default
Gezondheid

Waarom TKTX crème voor tattoos gebruiken?

Als je een tattoo laat zetten, wil je natuurlijk dat dit zo min mogelijk pijn doet. Daarom is het verstandig om van te voren een verdovende zalf aan te brengen. Er bestaan veel verschillende tattoo verdovingszalven, maar de meest effectieve is TKTX crème. TKTX crème bevat de werkstof lidocaïne, die ervoor zorgt dat het tatoeëren minder pijnlijk is. TKTX crème voor tattoos vermindert ook het bloeden tijdens het tattoo-proces. Dit maakt het tatoeëren makkelijker en geeft je tattoo een mooie, strakke lijn. Als je dus van plan bent om een tattoo te laten zetten, is TKTX crème de ideale keuze!

Hoe werkt het?

TKTX crème werkt door de pijnreceptoren in de huid te blokkeren. Dit zorgt ervoor dat je tattoo minder pijnlijk is. Het is belangrijk om de crème op tijd aan te brengen, zodat het effectief is. De crème moet ongeveer 30-60 minuten voor het tatoeëren aangebracht worden. Breng een dun laagje aan op de huid en masseer het goed in. Wacht vervolgens 30 minuten met tatoeëren totdat de crème ingewerkt is.

TKTX crème is niet alleen effectief, maar ook veilig. De crème is getest en voldoet aan strenge Europese safety standards. Daarnaast is de crème gemakkelijk in gebruik en je hoeft geen speciale instructies te volgen. De crèmes worden verkocht in verschillende verdovingssterktes, zodat je zelf kunt bepalen hoe sterk de verdoving moet zijn. Hoe minder het percentage hoe korter de verdovingszalf werkt. Ga je dus een grote of kleurrijke tattoo zetten, neem dan de sterkste variant. Die kan tot wel 8 uur verdoven.

Of je nu een tattoo laat zetten of een andere behandeling ondergaat waarbij pijn en bloeding wenselijk is vermindert, TKTX crème is de ideale keuze! De crème is sterk, maar toch veilig en makkelijk in gebruik. Bovendien kun je zelf bepalen hoe sterk de verdoving moet zijn. Dus als je van plan bent om een tattoo te laten zetten, vergeet dan niet om TKTX crème aan te brengen!

Gerelateerde artikelen

Fysiotherapie Capelle aan den IJssel voor klachten aan uw wervelkolom

Afvallen gaat gemakkelijker met de hulp van een diëtist in Schiedam

De hoortoestellen online bestellen