Bouman buxus

Blog

Fysiotherapie Capelle aan den IJssel voor klachten aan uw wervelkolom

Boumanbuxus

 

 

Bij vervelende klachten en pijn aan uw wervelkolom helpt Fysiotherapie Capelle aan den IJssel

u graag verder. Wij zijn de oplossing voor de hardnekkige rugpijn, nekpijn of andere lichamelijke klachten. Door het bieden van een effectieve oplossing kunnen wij u helpen een diagnose vast te stellen en op basis van de uitslag een behandeling op te stellen die bij u past. Doordat wij al veel ervaring hebben op gebied van de wervelkolom, kunnen wij u helpen bij het geven van de juiste behandeling. Maak vandaag nog een afspraak met Fysiotherapie Capelle aan den IJssel

en u zal binnen de kortste tijd pijnvrij. 

 

De specialisatie van Fysiotherapie Capelle aan den IJssel

 

Wij zijn er voor mensen met pijn aan de wervelkolom. Wij hebben door veel ervaring de nodige kennis opgedaan bij rug- en nekpijn waardoor wij ook een persoonlijk behandelplan kunnen opstellen. Wij zullen uw lichamelijke activiteiten onder de loep nemen en kijken waar de pijn vandaan komt. Wij zijn resultaatgericht en zullen pas stoppen tot u weer normaal kunt genieten van uw leven. 

 

Bij Fysiotherapie Capelle aan den IJssel behandelen we niet alleen de pijnlocatie, maar verleggen wij onze focus op een groter gebied van uw lichaam en zelfs uw geesten. Deze zijn namelijk nauw verbonden met elkaar. Stress kan bijvoorbeeld een grote rol spelen bij pijn aan uw wervelkolom en het aanhouden van een gespannen houding veroorzaakt de pijn. 

 

Doordat wij contract hebben met alle zorgverzekeraars, is het voor iedereen mogelijk om een behandeling bij ons te doen. U moet echter uw zorgverzekeraar raadplegen om te zien of de behandeling volledig voorgoed wordt. Wanneer dit niet het geval is, kunt u door onze schappelijke tarieven alsnog bij ons uw behandeling voortzetten.