Bouman buxus
Image default
Woning en Tuin

Een nieuwe woning, kies voor styling advies uit Amsterdam.

Heb je een nieuwe woning en weet je niet precies hoe je hem moet inrichten? Kies dan voor een organisatie uit Amsterdam die styling advies geeft. Wij zijn een klein bedrijf in Amsterdam wat  styling advies op maat geeft. We hebben een klein team met diverse interieurontwerpers die elke zijn specialisme heeft op verschillende woonstijlen.

Waarmee we jou kunnen helpen

Wij geven styling op maat in de omgeving van Amsterdam. We richten ons zowel op de zakelijke als particulieren markt. We geven advies, maken een ontwerp, realiseren het ontwerp en stylen uw woning of bedrijfsruimte helemaal af met veel liefde en passie voor ons vak. Tijdens een interieurontwerp verwerken wij je wensen, bestaande meubels en creëerden we een nieuwe sfeer. Met onze creatieve inslag maken we een nieuw styling advies in Amsterdam. We kijken we naar de indeling, kleuren, materialen, meubelen en styling. Zo creëren wij een verassend totaalplaatje waardoor je weer woning of bedrijfspand ineens een heel andere ruimte is geworden.

 

Styling advies in Amsterdam

We leveren een plan op wat is zo uitgewerkt dat je zelf meteen aan de slag kan. Liever wat meer hulp? Ook dan kunnen we je helpen met uitgebreider styling advies in Amsterdam. Tevens profiteer je van de aantrekkelijke kortingen die wij krijgen als je bij ons je meubels inkoopt. Zo verdien je al snel een deel van het styling advies in Amsterdam. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Zet de koffie maar vast klaar, dan komen we vrijblijvend bij je langs om een kijkje te nemen naar  je woning of bedrijfsruimte en de mogelijkheden te bespreken! Of neem een kijkje op onze website en doe alvast wat ideeën op. Wij geven graag een styling advies in Amsterdam aan jouw woning. Zo wordt het jouw droomhuis!Gerelateerde artikelen

Beton-delen gebruiken in jouw tuin

De beste hovenier in Rhenen

Het beste plexiglas op maat gemaakt