Bouman buxus

Blog

Outplacement in Zwolle biedt de juiste oplossingen

Boumanbuxus

Voor gebruikelijke outplacement in Zwolle bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u werknemer en wordt u met ontslag bedreigd of bent u reeds ontslagen; dan kunt u professionele begeleiding krijgen bij het zoeken van een nieuwe baan. Zo een begeleiding heet outplacement. Wij geven u een goede ondersteuning bij het vinden van een nieuwe baan. Wilt u starten als een ondernemer? Dan is onze outplacement in Zwolle ook geschikt voor u. We bieden u persoonlijk maatwerk bij zaken als het schrijven van sollicitatiebrieven en het opstellen van uw curriculum vitae. Daarnaast oefenen we sollicitatiegesprekken met u en besteden we ook aandacht aan netwerken en personal branding.

Outplacement in Zwolle voor werknemers en werkgevers

Daarnaast helpen we u inzicht te krijgen in wat u kunt en wat u wilt. De duur van outplacement in Zwolle hangt van persoon tot persoon af. Outplacement hangt onder andere af van hoe snel u een nieuwe baan vindt. Bent u werkgever en gaat u één of meerdere werknemers ontslaan? Dan kunt u ook een keus maken uw werknemer te begeleiden bij het vinden van een nieuwe baan als onderdeel van voorzieningen bij ontslag. In dit geval kunt u ons ook inschakelen. Zowel werknemers als werkgevers kunnen outplacement in Zwolle inschakelen.

Outplacement in Zwolle helpt werknemers van alle leeftijden en in alle branches. Bent u werknemer en wordt u met ontslag bedreigd of bent u reeds ontslagen, dan kunt u contact met ons opnemen voor een intakegesprek, waarin we uw situatie uitgebreid kunnen bespreken. Bent u werkgever en gaat u één of meerdere werknemers ontslaan? Dan kunt u ook contact met ons opnemen. Het bieden van outplacement aan uw werknemers zorgt immers voor tevreden werknemers en een betere imago voor uw bedrijf. Outplacement in Zwolle biedt de juiste oplossingen voor zowel werknemers als werkgevers. Heeft u nog andere vragen met betrekking tot outplacement, dan staan wij u graag te woord.