Bouman buxus

Blog

De hoortoestellen online bestellen

Boumanbuxus

Het gebruiken van goede hoortoestellen heb je nodig wanneer je te maken krijgt met het verlies van je gehoor in ernstige of minder ernstige mate. Je kunt op de website heel gemakkelijk een hoortoestel bestellen die in diverse maten beschikbaar zijn en daarnaast ook nog diverse prijzen hebben, waardoor er altijd wel een toestel bij zit tussen de hoortoestellen die goed aansluit bij jouw wensen. Je vindt het misschien niet helemaal een goed idee om dit te bestellen  op een website, omdat je misschien bang bent dat deze niet goed is. Als het goed is ben je zelf wel al op de hoogte van hetgeen waar je last van hebt. Dat betekent dat je bijvoorbeeld een hoortest hebt gedaan en daarvan de resultaten beschikbaar hebt. Met die informatie kan je dan een van de hoortoestellen bestellen en daarna kan je gewoon naar een van de winkels in de buurt gaan om te zorgen dat deze helemaal passend voor je wordt gemaakt. 

Voordeel

Het voordeel van het bestellen van de hoortoestellen via de website, is dat er een veel groter aanbod is dan in de diverse winkels. Je kunt hier allerlei soorten kiezen welke allemaal goed te stellen zijn naar eigen maat en ook in te stellen zijn, zodat jij hier optimaal gebruik van kunt gaan maken. Je kunt bellen of langskomen voor het maken van een afspraak. 

Verzenden

De hoortoestellen worden allemaal via PostNL verstuurd en heb je, indien voor 10 uur in de avond besteld, de volgende dag al in huis. Je betaalt een bedrag van 4,95 voor het verzenden, mist je een bestelling plaatst boven de 25 euro, wat wel vaak het geval is wanneer je een van de hoortoestellen gaat kopen. Wanneer je bijvoorbeeld niet helemaal zeker bent of nog twijfelt, kan je ook meerdere toestellen bestellen en degene die niet goed is retour zenden.