Bouman buxus
Image default
Bedrijven

Welke steiger past het best bij je werk?

Wat voor steiger heb je precies nodig voor je werk? Je hebt honderd verschillende soorten en maten waaruit jij kunt kiezen bij steigerdeals. Je kunt uit de breedte, lengte, hoogte en nog meer dingen kiezen. Je kunt ook nog allemaal andere soort dingen halen op de site. Je kunt ook uit een lift kiezen. Wanneer je steiger te hoog is dan dan kun je een soort van lift door de stellingen heen bouwen. Je hebt ook een stelling met wielen dat meer voor buiten en en een die stil op de grond staat die meer voor binnen is. De stelling dat meer voor binnen is kan ook niet zo hoog zijn.

Accessoire 

Je kunt nog op de site allemaal verschillende accessoire halen. Je kunt nog schroeven, handschoenen, sloten, leuningen, disselsloten en nog meer dingen kun je halen. Je kunt nog allemaal dingen halen voor de veiligheid. Wanneer jij denkt dat de steiger nog gaat omvallen of niet goed op de grond staat dan kun je nog allemaal steunbalken halen. Je moet de stelling ook op een platte harde ondergrond doen om ongelukken te voorkomen. Dit is wel een van de belangrijkste dingen waar jij op moet gaan letten. Je kunt zelf nog allemaal losse onderdelen halen om de stelling zelf nog breder, langer of hoger te maken. Je kunt het zelf uit elkaar en in elkaar zetten en meenemen naar je huis. Wanneer je niet genoeg ruimte hebt in de auto dan kun je nog een aanhanger halen dat voor een stelling is gemaakt.

Rolsteiger

Een rolsteiger is een stelling met dus wielen. Je kunt het makkelijk verplaatsen van plek zonder moeite en je kunt met meerdere personen op de stelling staan. Een ladder kan dat niet. Je kunt maar met 1 iemand op de ladder staan en het kan nog best onveilig zijn. 

 

Gerelateerde artikelen

Een tissuebox bedrukken creëert brand awareness

Outplacement in Zwolle biedt de juiste oplossingen

Hoe en wanneer gebruik je een rolsteiger