Bouman buxus
Image default
Afvalverwerking

Slimmer omgaan met PFAS | Vermijd betonpoer

Schroeffundering versus betonpoer

Zonder trilling en sneller en eenvoudiger fundering aanlegen ten opzichte van betonpoer. Het is de belofte van WSF Schroeffundering uit Nijverdal. Anders dan graven, zwaar materiaal en ander materiaal kunnen we onze schroeven diep in de grond plaatsen met relatief weinig moeite. Onze schroef fundamenten lichte constructies dragen ( bijv. een tuinhuis, carport, overkapping, etc. ) maar ook zware toepassingen. Onze oplossingen worden niet voor niets gebruikt voor railinfra projecten vanwege de lage kosten en uitstekende mogelijkheden. 

Waarom NIET kiezen voor betonpoer

  • Schroeffundering is vaak goedkoper dan een betonpoer
  • Schroeffundering is snel geplaatst en direct belastbaar
  • Er is geen gevolgschade zoals bij betonpoer door bijvoorbeeld trillen
  • Het draagvermogen van de schroeffundering is vaak hoger dan dat van een betonpoer

Door het brede assortiment hebben wij voor bijna elk bouwwerk en iedere bodemsoort de juiste fundamenten beschikbaar.

Voor wie is schroeffundering geschikt?

Iedereen kan gebruik maken van deze schroef fundamenten Daarom werken wij voor bedrijven én particulieren. In de meeste gevallen verzorgen we ook de montage. Onze producten zijn zeer geschikt voor de lichtere moderne bouwmethoden die rekening houden met PFAS bouw en Stikstof regelgeving.

Waarom schroeffundering kiezen van WSF?

Wij staan aan de basis van dit product. We kennen het dus als geen ander en hebben meer ervaring dan de concurrenten. Omdat we zelf monteren, blijven we betrokken bij de uitvoering. Daar halen we onze inspiratie vandaan om te blíjven innoveren. Volledig onafhankelijk en voorbereid op de landelijke ontdekking van dit product. Wij zijn er van overtuigd dat dit product dé toekomst heeft in de bouwwereld.

Schroeffundering een betere oplossing dan betonpoer

Jazeker. De Nederlandse bouwers zijn steeds geïnteresseerder in circulaire- en lichte methoden van bouwen. Zij zijn dan ook erg enthousiast over de fundamenten. De schroeffundering is het fundatiemiddel van de toekomst. Traditionele fundatiesystemen op basis van beton poeren en stalen buispaal zijn vervuilender voor het milieu.

Hoe omgaan met de Pfas bouw regels

Een snelle oplossing voor de Pfas bouw problematiek is er niet. Wél kan een structurele oplossing komen voor de gehele bouwsector als er gezamenlijk wordt gekeken naar duurzame oplossingen. Door slimmer en lichter te werken kan het stikstof probleem beter aangepakt worden. Een goed begin begint bij de fundatie. De traditionele manier van funderen vergt veel mankracht, rijd reizen en uitstoot. Een goed alternatief is daarom het kiezen van schroeffundering!

https://schroeffundering.nl