Bouman buxus

Blog

Restaurant manager

Restaurant manager

We zijn op zoek naar een Restaurant Manager.

Je bent samen met de Food&Beverage Manager verantwoordelijk voor het coördineren, controleren en bijsturen van de dagelijkse operationele dienstverlening en de bedrijfsvoering van het restaurant.

Omdat het een nieuw te openen hotel is moet het gehele restaurant en het team opgezet worden. Je grijpt je kans om alles over het hotel en de omgeving te leren en met die kennis zet je samen met de Food&Beverage manager de afdeling op.

Dagelijks haal jij het beste uit jezelf en je verliest jouw doelstellingen nooit uit het oog.

Je kunt de dagelijkse werkzaamheden die bij de functie horen reeds zelfstandig uitvoeren.

Je weet daarnaast als geen ander wat gastvrijheid is en kunt dit goed overbrengen op alle collega’s. Bij ons luidt de slogan namelijk: “wij zeggen geen nee, maar bieden een alternatief”.

In de rol van Restaurant Manager ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in het restaurant. Je rapporteert en adviseert de F&B Manager en verliest hierbij de doelstellingen nooit uit het oog.

En:

  • Je staat gasten te woord;
  • Je houdt het restaurant op orde en netjes;
  • Je controleert gegevens m.b.t. verkoop, voorraad, facturen, verlies e.a., volgens

    interne richtlijnen;

  • Je geeft aanwijzingen en instructies, motiveert en begeleidt medewerkers;
  • Je controleert de geldstroom (kassarapporten, geldigheid betalingsmiddelen);
  • Je verzorgt de personeelsadministratie;
  • Je kunt jezelf ontwikkelen in jouw rol en kansen pakken om door te groeien;

    Je waarborgt de naleving van richtlijnen i.v.m. productie (keukenactiviteiten), dienstverlening en kwaliteit;
    Je houdt voorraad op peil en geeft bestellingen door;
    Je houdt toezicht op een klantvriendelijke dienstverlening;
    Je bent verantwoordelijk voor de werkplanning en de taakverdeling;
    Je geeft advies voor selectie en aanwerving;
    Je verzamelt de vereiste gegevens voor het opstellen van rapporten voor de directie of de centrale dienst.

 

Aanbod

Je kunt je ontwikkelen in een veelzijdige functie. Wij zijn een groeiende organisatie met innovatie als drijfveer. Ondernemen zit in ons DNA en mede daardoor blijven we groeien, innoveren en bieden wij volop kansen.

Je hoeft ze alleen nog maar te pakken.

  • Je ontvangt een marktconform salaris;
  • Verder heb je een functie binnen een familiebedrijf met een gezellige werksfeer waar teamwork de basis van het succes is.
  • Je ontvangt een family and friends membercard die jou korting geeft op o.a. overnachtingen en eten in onze restaurants.
  • Jouw profiel

    Je zit vol met energie en vindt het leuk om met het team te zorgen voor een goed draaiend restaurant.

    Jij begeleidt je collega’s en bent voor hen een betrouwbaar aanspreekpunt.

    Je motiveert en enthousiasmeert het team en legt de nadruk op hun tevredenheid en ontwikkeling. Je hebt zelfkennis, bent kritisch en je bent altijd bezig met wat beter kan.

    Gastvrijheid betekent voor jou nét die stap extra zetten om ervoor te zorgen dat onze gasten het hotel verlaten met een glimlach.

    En:

  • Minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring in een relevante omgeving;
  • je kunt goed werken in teamverband;
  • je bent enthousiast en gastvrij;

    Je spreekt vloeiend- en schrijft foutloos Nederlands;
    Je hebt oog voor detail;
    Je bent flexibel inzetbaar;
    Een afgeronde hotelopleiding is een pré;
    Het vloeiend spreken- en foutloos schrijven van Frans is een pré.

  • Professioneel (gerichte) bachelor (PBA)

 

https://www.vindazo.be/vacatures/restaurant-manager.html