Bouman buxus

Blog

Een goede rijschool in de regio Wassenaar

Boumanbuxus

Wanneer u wilt gaan lessen kunt u dat het beste doen bij de beste rijschool in Wassenaar, waar we jaarlijks honderden leerlingen opleiden tot veilige weggebruikers. En hebben wij binnen onze rijschool in Wassenaar veel ervaren instructeurs die iedere leerling veilig leren rijden. Rijden is erg leuk maar ook iets wat je serieus moet nemen een ongeluk zit in een klein hoekje, en er zijn jaarlijks gewoon erg veel ongelukken met de auto. Wij proberen je dan ook erg veel bij te leren op dat gebied zodat je later veilig deelneemt aan het verkeer in Wassenaar. Dus ben je nog zoekende naar een goede rijschool in Wassenaar, dan ben je bij ons aan het juiste adres. 

Onze werkwijze

Wanneer je bij ons komt lessen ga je een leuke tijd tegemoet en heb je de gehele opleiding dezelfde instructeur. En zorgen we dat je op je eigen tempo leert rijden en is het belangrijk dat je alles goed onder de knie krijgt. En is het belangrijk dat je het redden serieus neemt en goed luistert naar je instructeur. En zijn alle rijlessen zelf in te plannen om op deze manier rekening te kunnen houden met andere verplichtingen. En word je bij ons opgehaald op de gewenste locatie en afgezet, dit zodat alle verplichtingen goed te combineren zijn met het lessen in Wassenaar. 

Honderd Procent slagingspercentage

Bij onze rijschool in Wassenaar hebben we een honderd procent slagingspercentage, en zijn we hierdoor de beste rijschool van de regio Wassenaar. En heeft u zo wel genoeg reden om bij ons te komen lessen doordat je bij ons gegarandeerd je rijbewijs haalt. Daarnaast krijgt je bij ons het geld van lessen die je overhoud terug, en zit je het eerste examen gewoon bij je pakket in. Er zit geen herexamen in omdat je bij ons toch in een keer slaagt.