Bouman buxus
Image default
Management

Ifmr krea university

IFMR – Graduate School of Business at Krea University is een particuliere business school gelegen in Sri City, in Andhra Pradesh, India, ongeveer 70 km van Chennai. IFMR bood een 2-jarig PGDM programma aan dat tot 2016 geaccrediteerd is door AICTE. Momenteel biedt het een 2-jarig MBA-programma. Het is een erkende instelling door de Universiteit van Madras voor het nastreven van een Ph.D. graad in Finance, Economics and Management.

 

Programma’s

MBA: Het MBA-programma is een tweejarig voltijdprogramma met zes trimesters en twee maanden zomerstage. Het programma werd gelanceerd in het jaar 2000 en biedt momenteel kernspecialisaties in Finance and Accounting, Marketing, Human Resource en Operations. De andere specialisaties die in dit programma worden aangeboden zijn Quantitative Finance, Economics, Data Science & Information Systems, en Strategy Management. De toegestane jaarlijkse instroom is 180 studenten voor dit programma.

 

Executive programma’s: IFMR biedt executive programma’s viz. consulting, certificaat evenals volledig op maat gemaakte trainingsprogramma’s en management development programma’s, en heeft tot op heden meer dan 15.000 midden- en senior managers opgeleid in verschillende functionele disciplines uit de overheid, het bankwezen, de publieke en private sector.

 

PhD: IFMR biedt PhD programma’s aan in samenwerking met de Universiteit van Madras en IIT Madras. Disciplines die worden aangeboden zijn onder andere Economie, Finance & Accounting, HR & OB , Strategie en Operations Management.

Hoofdblok

Rankings

Instituut rankings

Bedrijfskunde/Management – India

NIRF (2020) 53

Institute for Financial Management and Research werd door het National Institutional Ranking Framework (NIRF) management ranking in 2020 gerangschikt op 53 in India.

 

Accreditatie

IFMR GSB is geaccrediteerd door de University Grants Commission (UGC) en de universiteit is sinds december 2017 lid van SAQS (South Asian Quality System) voor een periode van vijf jaar. SAQS wordt gerund door AMDISA (Association of Management Development Institutes in South Asia).[6] De hogeschool heeft erkenning gekregen van het CFA Institute (VS) waardoor verdienstelijke studenten beurzen kunnen krijgen voor het programma.

 

IFMR Graduate School of Business, KREA University (IFMR GSB), Sricity Beurzen en financiering

Studiebeurs 1

Merit-Cum-Means studiebeurs: De school breidt beurzen uit aan studenten die financiële hulp nodig hebben. Het doel van het beurzenbeleid is ervoor te zorgen dat een verdienstelijke student niet om financiële redenen van onderwijs verstoken blijft.

 

Toelaatbaarheid:

– Minimaal CGPA van 3,00 aan het einde van het eerste jaar (Term-1, 2 en 3 cursussen)

– Jaarlijks gezinsinkomen minder dan INR 11 Lakhs

 

De studiebeurs wordt alleen toegekend aan studenten van wie is vastgesteld dat zij er behoefte aan hebben. Het comité neemt deze beslissing op basis van de door de student verstrekte informatie en een persoonlijk gesprek met hem/haar indien nodig.

 

De beste 10% van de studenten in een groep die aan de bovengenoemde toelatingscriteria voldoen, kunnen in aanmerking komen voor de toekenning van een studiebeurs. Het beursbedrag bedraagt maximaal INR 2,50 lakhs per student.

 

Studiebeurs 2

Thomas Studiebeurs voor bedrijfsleiders:

IFMR GSB is door Hindustan Unilever Limited (HUL) geselecteerd als een van de vijf Business Schools in India voor de toekenning van T. Thomas Scholarship for Business Leaders aan de tweedejaars student van de uitgaande batch. Het bedrag van de beurs is INR 1 Lakh.

 

Studiebeurs 3

Merit Scholarships:

Op basis van het CGPA aan het einde van het tweede jaar worden er merit scholarships toegekend, waarvan de details hieronder staan vermeld:

Eerste rang: INR 2 Lakhs

Volgende drie rangen: 1 000 euro elk voor drie studenten

 

Indien meer dan één student hetzelfde CGPA heeft, wordt het bedrag van de beurs gelijkelijk over deze studenten verdeeld.

De studiebeurscheques worden na de Convocatie aan de in aanmerking komende studenten overhandigd in het PGP Office.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/