Bouman buxus
Image default
Entertainment

Horoscoop voor het sterrenbeeld Steenbok in 2022

De verwarring van 2021 staat op het punt te verdwijnen, want je helderheid komt volgens je horoscoop 2022 terug, beste Steenbok. Je hebt ongetwijfeld sinds 2008 al een hele serie diepgaande veranderingen doorgemaakt, want in dat jaar begon Pluto je sterren te domineren voor langere tijd. Je bent op dit moment nog niet eens op een kwart van de 18 jaar durende veranderingsproces dat Pluto van je eist. En toch ben je op geen enkele denkbare menier meer dezelfde persoon die je een paar jaar geleden was. In sommige opzichten, kun je van dit jaar een lange, dramatische pauze verwachten. Je zult kunnen gaan twijfelen aan vele aspecten van je bestaan​​, in het bijzonder wat betreft de manier waarop je je geld verdient. Mars, de planeet van het werk en actie, staat voor jou het eerste kwartaal van het jaar retrogade in de invloedssfeer van het leren op diepere niveaus en van reizen. Het geolg hiervan is dat je meer naar binnen keert en meer filosofisch wordt. In deze periode zul je minder geneigd zijn om uit te gaan maar meer in een boek te duiken.

In 2022 zal zich een hele reeks eclipsen voordoen voor mensen met als horoscoop Steenbok. De eerste van deze serie vinden plaats in de lente en de zomer, waardoor voor jou weer de veranderingen aangewakkerd zullen worden. In deze periode kun je ook belangrijke openbaringen verwachten over de nieuwe richting die je moet uitgaan. De zonne eclips die plaatsvindt in het gebied van je horoscoop dat te maken heeft met je werk zal zorgen voor een frisse benadering van je dagelijkse routine. De maan eclips van juni vindt plaats in het gebied van je horoscoop dat te maken heeft met je dromen. Dat zal je inspireren om verder te gaan dan wat gebruikelijk is. De totale zonsverduistering en nieuwe maan van november gebeurt in het gebied van je horoscoop dat te maken heeft met de doelen in je leven. Deze geeft je het laatste zetje om het roer radicaal om te gooien. Er bestaat geen twijfel over of je je oude leven achterlaat, het is nu alleen nog maar een kwestie van vol vertrouwen door te gaan op de nieuwe weg.

 
Liefde zit in de lucht tot en met juni omdat Jupiter dan in het teken van de Stier staat, en tevens in het gebied van je horoscoop dat de romantiek beheerst. Jupiter, de planeet van de voorspoed, zal je ruime mogelijkheden bieden om verliefd te worden op een nieuw persoon – of gewoon te houden van degene met wie je samen bent. Plezier wordt in de eerste helft van het jaar een belangrijk thema en biedt daarmee een mooie balans in je gewone leven met zijn vele plichten.

 

Wil je weten wat je horoscoop vandaag voorspelt? Lees dan de daghoroscoop Steenbok.