Bouman buxus
Image default
Dienstverlening

Huur gemakkelijk en betaalbaar een graafmachine

Gaat u aan de slag met het bouwen of verbouwen van uw woning of is het tijd om de tuin grondig aan te pakken? Dergelijke klussen kunnen niet zonder een oersterke en betrouwbare graafmachine. Als u deze machine slechts een korte periode nodig heeft, gaat u er natuurlijk geen aanschaffen. Een veel voordelige optie is een graafmachine huren bij een betrouwbaar en professioneel verhuurbedrijf.

 

 

Keuze uit verschillende soorten graafmachines

Geen enkele klus is hetzelfde en daarom is het mogelijk om diverse soorten graafmachines te huren. Van bescheiden minigravers tot rupsgraafmachines en mobiele graafmachines op wielen. Het gewicht van de machines varieert van 1 tot 25 ton, dus u vindt altijd wat u nodig heeft. Uiteraard kan uw verhuurder u uitgebreid adviseren omtrent de beste graafmachine voor uw klus. Om het werk goed te kunnen doen, is het tevens mogelijk om bijpassende uitrustingsstukken te huren. Hierbij valt onder meer te denken aan een kantelbak, puinbak, bandenklem, hydraulische sloophamer en sorteergrijper.

  

 

Flexibel huren voor een dag, week of langere periode

Zodra u de juiste keuze heeft gemaakt, kunt u de graafmachine huren voor de gewenste periode. Dit kan een dag of een week zijn, maar ook is het mogelijk om voor een langere periode te huren. De prijs van graafmachines huren hangt af van het geselecteerde model en de huurperiode. Het is goed om te weten dat veel machines beschikken over een urenteller, waarbij de standaard voor één dag 8 uren is. Op weekbasis gaat het om 40 draaiuren. In veel gevallen is het mogelijk om meer draaiuren te gebruiken. Wel wordt hierbij een meerprijs in rekening gebracht. Zo kunt u heel flexibel uw graafmachine huren.

 

 

Bezorging door heel Nederland

U gebruikt de graafmachine voor uw grote of kleine klus en dus wilt u uw tijd zo nuttig mogelijk besteden. Maak daarom gebruik van de handige leverservice! De machines die u wilt huren worden bij u op locatie gebracht door uw vertrouwde verhuurder. U verliest zo geen tijd aan het halen of brengen van de graafmachine en kunt in één moeite door met uw werkzaamheden. Bestel vandaag nog de ideale graafmachine voor uw klus!

Gerelateerde artikelen

Dit is wat een ingenieur doet!

Het belang van goed steigermateriaal

Professionele coaching in Deventer voor u