Bouman buxus
Image default
Vakantie

Een boottocht naar Klein Curaçao

 

Ben je op vakantie naar Curaçao? Bezoek dan ook zeker het kleine eiland net voor de kust, klein Curaçao. Je kunt met een boottocht naar dit mooie eiland Curaçao. Dit is een leuk en avontuurlijk dag vullend programma. Een trip naar klein Curaçao kan je boeken via de eigen reisorganisatie, het hotel waar je verblijft of aan de kade in Willemstad.  De boten vertrekken vanuit de haven in Willemstad en afhankelijk van de snelle powerboat of catamaran doet een boottocht naar klein Curaçao er 40 minuten tot anderhalf uur over. Maar de reis op de boot is op zich al een feest genoeg.

 

Een heerlijke tocht

Klein Curaçao is een klein onbewoond eiland dat ten zuidoosten van Curaçao ligt. Op het eiland staat een vuurtoren van 20 meter hoog en er liggen diverse schipwrakken. Klein Curaçao staat bekend om haar parelwitte strand en heldere zeewater. Een boottocht naar Klein Curaçao is de moeite waard. Je hebt niet alleen vanaf de boot een mooi uitzicht over Willemstad en de rest van de kust van Curaçao maar het is ook heerlijk om even uit te waaien aan de boot.  Vlak voor de kust van Klein Curaçao zijn schildpadden te zien. Deze zijn ook te zien vanaf de boottocht naar Klein Curaçao.

Daarnaast is een boottocht naar klein Curaçao de moeite waard als je houd van snorkelen en duiken. Veel mensen vinden dat dit de beste snorkelplek van Curaçao is. Er is een enorme diversiteit van tropische felgekleurde vissen, zeeschildpadden, sponzen en koraal onder water te zien.  Ook de schildpadden die vanaf de kust te zien zijn kun je tijdens het snorkelen zijn. De schildpadden zijn gewend aan de toeristen en zijn daardoor niet bang voor je. Als je rustig (met snorkel) aan het dobberen bent dan kan je ze goed bekijken. Een boottocht naar klein Curacoa zal je dus veel plezier opleveren.Gerelateerde artikelen

Boek nu een motorvakantie naar Schotland

Bedrijfsuitje Tsjechië dat gaat slagen