Bouman buxus
Image default
Verbouwen

Kunststof deuren voor een optimale isolatie

Houten deuren isoleren meestal niet goed

Een groot nadeel van houten deuren, die veel mensen in hun woning gebruiken, is het feit dat deze in veel gevallen niet goed isoleren. Zowel geluid als warmte wordt door kunststof deuren een stuk beter vast- en tegengehouden. Dit argument, de betere akoestische en thermische isolatie, is een van de belangrijkste motieven voor veel mensen om van hout over te gaan op het gebruik van kunststof deuren.

Wat kunststof kozijnen nog meer te bieden hebben

Naast de perfecte isolerende werking van deuren van kunststof, heeft kunststof als materiaalsoort nog diverse andere voordelen. Denk alleen al aan het weinige onderhoud: kunststof deuren zijn veel eenvoudiger te onderhouden dan houten deuren. Ze hoeven niet periodiek geschilderd te worden. ook het reinigen van kunststof materiaal is eenvoudig. Met een vochtig doekje neemt u de deuren eens per maand af en ze zijn weer schoon! Weer een andere pluspunt van deuren van kunststof is dat ze enorm lang mee gaan. Vergeleken met deuren van hout is een kunststof deur dan ook een duurzame keuze. U betaalt vaak iets meer, maar krijgt er een deur voor terug die lang meegaat en u op termijn geld bespaart. Ten slotte is er veel te kiezen als u deuren zoekt van kunststof. Qua kleuren is de variatie eindeloos. Maar ook kunt u kiezen voor een houtprofiel, waarbij u een deur heeft die lijkt op een houten deur maar de voordelen heeft van kunststof materiaal.

Bekijk direct ons aanbod kunststof deuren

ook overtuigd van de vele pro's van kunststof deuren? Bekijk dan het brede aanbod deuren op Bermon.nl en kies uw favoriete deur uit. Graag tot ziens in onze webshop!

Gerelateerde artikelen

Verhuizen, of kies je toch voor het renoveren van je woning?

Latex spuitwerk laten uitvoeren door latex spuiter

Spuitwerk muren geeft een mooi resultaat!