Bouman buxus
Image default
Mode en Kleding

De bh’s zijn een must have voor iedere vrouw

De bh’s zijn een must have voor iedere vrouw

 

Een bh is voor iedere vrouw een must have, toch zijn er ook nog steeds veel vrouwen die ze liever niet dragen en ze zelfs wanneer ze thuis zijn direct uit doen. Dit is natuurlijk niet heel fijn, aangezien het dan vaak betekent dat de bh veel te strak zit! Waar we weten dat dit bij een sportbh juist de bedoeling is, is dit natuurlijk bij een normale bh niet helemaal goed. Een normale bh kenmerkt zich namelijk juist door het feit je niet doorhebt dat je überhaupt een bh draagt. Om je een idee te geven, dat het dragen van een bh ontzettend fijn kan zijn, hebben we een aantal soorten bh’s voor je op een rijtje gezet, die een absolute must have zijn voor iedere vrouw.

 

De push up bh

 

Waar veel vrouwen het idee hebben dat deze bh juist alleen wordt gedragen door vrouwen die hun borsten willen laten zien, is dit juist niet het geval. Een push up bh zorgt namelijk juist voor een stuk extra ondersteuning, wat belangrijk is om een bh fijn te laten zitten. Niet alleen kiezen vrouwen ervoor omdat het extra ondersteuning biedt, maar ook omdat de kleding dan vaak net een stukje mooier uitkomt. Vooral bij kleding wat iets lager is uitgesneden zal je wel degelijk de verschillen merken wanneer je een bh met push up draagt. Je kunt overigens tegenwoordig ook een sport bh met push up krijgen, dit is niet voor iedere vrouw even fijn, maar zo kun je toch mode en praktisch met elkaar verbinden. Zo kun je er niet alleen mooi bij lopen, maar is het ook nog eens ontzettend goed ter ondersteuning ook!

 

Goede sport bh

 

De bh is natuurlijk alleen geschikt voor vrouwen die ook daadwerkelijk sporten. Toch zien we ook steeds meer vrouwen die niet sporten een sport bh zonder beugel dragen. Het voordeel is namelijk, dat je vooral tijdens warme dagen hier niets over aan hoeft te doen en het als een topje gedragen kan worden. Daarnaast heeft het een absorberende werking, waardoor het zweet niet langs je lichaam loopt, maar door de bh wordt opgenomen. Uiteraard wel even je bh tijdig wassen, want anders is het niet heel erg fris. Daarnaast heeft een sport bh ook vaak als voordeel, dat de bh voorsluiting heeft, waardoor je dus niet achter je rug hoeft om hem te openen. Dit is niet alleen praktisch, maar komt ook de levensduur ten goede. Kortom, een must have voor iedere vrouw.

 

Gerelateerde artikelen

Zijn Birkenstocks goed voor je voeten?

Wat zijn de eisen die een man stelt aan zijn tas?

Voordelen van badkamer wandtegels