Bouman buxus
Image default
Dienstverlening

Bestel voordelig kartonnen dozen van de Dozenhal!

Kartonnen dozen zijn eenvoudig en voordelig te bestellen bij de Dozenhal. Sinds 1978 is de Dozenhal leverancier van goedkope verzenddozen. De Dozenhal heeft een ruim aanbod aan kartonnen dozen. Wij hebben de passende maat verzenddoos die u zoekt! Onze voorraad bestaat uit meer dan 2500 verschillende formaten. Wij leveren snel de kartonnen dozen op maat! Ontdek onze goedkope nieuwe en hergebruikte kartonnen dozen.

Dozen van karton op maat

Op zoek naar kleine of grote kartonnen dozen? Wij hebben voor uw product of magazijn passende verzenddozen. Bij ons vindt u altijd de geschikte kartonnen dozen. Wij helpen u met het vinden van het juiste formaat. Zit toch uw perfecte verzenddoos er niet tussen? De Dozenhal maakt het mogelijk om een doos op maat te laten produceren. Voor kartonnen dozen op maat zit u bij de Dozenhal goed! Dozen bestellen met bedrukking? Wij leveren graag uw kartonnen dozen met een mooie bedrukking. Wij zorgen voor de juiste kartonnen doos op maat en de bedrukking naar wens. Bedrukking in kleur is mogelijk bij de Dozenhal. 

Kartonnen dozen kopen

Voordelige dozen van karton kopen? Bij de Dozenhal bent u aan het juiste adres. Wij leveren u direct de passende verzenddozen. Wij hebben een voorraad met 2500 verschillende formaten aan kartonnen dozen. Wij sturen u een offerte op maat binnen 1 werkdag. Als u akkoord gaat met ons voorstel regelen wij de verzending van de kartonnen dozen. Transport is in ons eigen beheer en stuurt de dozen naar uw locatie! Wij zorgen voor een snelle afhandeling. Bij de Dozenhal krijgt u een snelle en betrouwbare service. Bij een bestelling van 700 euro of meer brengen wij geen transportkosten in rekening!

Voordelig en milieuvriendelijk

De Dozenhal hergebruikt kartonnen verpakkingen voor de productie van verzenddozen. Met een ton herbruikbare golfkarton besparen we maar liefst 266 kg luchtverontreiniging!. Bij ons kunt u kiezen voor nieuwe of gebruikte dozen. De dozen zijn eenmalig gebruikt en zijn in goede staat voor hergebruik. De hergebruikte kartonnen dozen kunnen u kosten besparen. Ook gebruikte kartonnen dozen hebben gegarandeerd een hoge kwaliteit. Wij leveren goedkope, stevige kartonnen dozen op maat. Kies voor voordelige en milieuvriendelijke kartonnen dozen van de Dozenhal!