Bouman buxus
Image default
Aanbiedingen

De beste hovenier in Veenendaal

De afgelopen weken was ik erg druk bezig met het zoeken naar een hovenier in Veenendaal. Dit was niet zomaar, ik zou namelijk gaan verhuizen. Na maanden van zoeken en geregel was het eindelijk gelukt. Ik had mijn droomhuis gevonden en gekocht. Ik was hier enorm blij mee. Dit was de eerste keer dat ik een nieuw huis gekocht had, en ik vond het helemaal geweldig. Toch was ik na de verkoop nog lang niet klaar met het proces. Zo moest er nog een heleboel geklust worden in het huis, maar ook daarbuiten. Zo is de tuin voor mij enorm belangrijk en was deze in huidige staat niet om aan te gluren. Het klussen binnen konden mijn broers en schoonbroers wel aan, maar voor de tuin wilde ik graag professionals inhuren. Dit is de reden dat ik opzoek ging naar de beste hovenier.

De zoektocht

En zo begon mijn zoektocht. Ik sprak erover met mijn broers en vrienden en bekeek verschillende mogelijkheden op internet. Ik vond het erg lastig en wist niet zo goed wie ik nu moest kiezen. Tot dat ik hoorde over Exalto hoveniers. Zij zouden erg goed zijn in hun werk en ze zouden mij zeker kunnen helpen. Ik bezocht snel hun website en bekeek waar iedereen het over had. De website was keurig, hun eerdere projecten zagen er erg goed uit en bovendien kreeg ik er een heel goed gevoel bij. En dus besloot ik de knoop maar gewoon door te hakken.

Exalto hoveniers uit

Nadat ik Exalto hoveniers ingehuurd had was het een kwestie van afwachten. Ik hoopte heel erg dat ze hun werk goed zouden doen en dat we een prachtige tuin zouden neerzetten. Toen de dag daar was en de hoveniers langskwamen was het eerst tijd om een plan te maken. Na het plan kon de verbouwing beginnen. Tijdens het proces heb ik me enigszins afzijdig gehouden, dit maakte het resultaat alleen maar beter. Toen ik zag wat de Exalto hoveniers uit Rhenen neergezet hadden viel mijn mond open. Het was echt prachtig, ik ben er enorm blij mee.