Bouman buxus
Image default
Telefonie

Achterkant iPhone 11 vervangen

De iPhone 11 is een van de nieuwste modellen van Apple en werd september 2019 officieel gelanceerd. De iPhone 11 heeft een 6.1-inch Liquid Retina display, net als zijn voorganger de iPhone XR. Het Liquid Retina display staat garant voor levensechte kleurweergave en haarscherpe beelden. Je zou het daarom niet zeggen, maar toch is deze iPhone het budget model uit de serie. De iPhone 11 is onder andere goedkoper dan de iPhone 11 Pro omdat de achterkant niet van glas is, maar van aluminium. Ook heeft de iPhone 11 geen OLED scherm maar een LCD display wat in de kosten scheelt. De goedkopere onderdelen maken niet alleen uit voor de nieuwprijs van het toestel, maar schelen ook in de kosten als er iets aan je iPhone 11 gerepareerd moet worden. De achterkant iPhone 11 vervangen is daardoor een relatief betaalbare reparatie.

 

Waarom de achterkant iPhone 11 vervangen?

De achterkant van je iPhone 11 is niet gemaakt van glas, maar van aluminium. Wanneer je telefoon op de grond valt kan het aluminium kapje een beetje verbuigen door de impact. Maar omdat er in de achterkant van de iPhone XR een aantal belangrijke onderdelen zijn verwerkt die essentieel zijn voor de werking van het toestel, kan er iets anders beschadigd zijn geraakt wat je in de eerste instantie niet meteen ziet. Onderdelen als knoppen voor volume en de aan- en uitknop zijn bijvoorbeeld gemonteerd in de achterkant, evenals de flitser van je camera en de gps- en wifi antenne. Deze onderdelen kunnen beschadigd raken wanneer je telefoon op de grond valt of de bedrading van deze onderdelen kan losschieten. Als je merkt dat een van deze onderdelen mankementen niet meer functioneert zoals het hoort, kan het aan te raden zijn de achterkant van de iPhone 11 te vervangen.

 

Snel en betaalbaar de achterkant iPhone 11 vervangen

Er kan altijd een ongelukje gebeuren waardoor je iPhone 11 niet meer optimaal functioneert. Je kunt Applecare+ afsluiten als je een nieuwe telefoon koopt, een verzekering van Apple tegen dit soort schades. Maar veel mensen besluiten geen Applecare+ af te sluiten vanwege de extra kosten. Als de achterkant van je iPhone 11 beschadigd is geraakt en er onderdelen defect zijn, en je hebt geen Applecare+ afgesloten, dan ben je nu waarschijnlijk op zoek naar een andere betaalbare oplossing. Het GSM Reparatie Centrum kan de achterkant van je iPhone 11 en alle onderdelen die erin zijn gemonteerd betaalbaar voor je repareren of vervangen. Je kunt je iPhone bij een van hun vestigingen afleveren voor het vervangen van je iPhone 11 achterkant of je kunt je toestel naar ze opsturen ter reparatie.