Bouman buxus
Image default
Toerisme

Winternacht in de nostalgische speeltuin van Bokrijk

bokrijk winteravonden

Ook dit jaar kun je tijdens de winternacht in het Openluchtmuseum een ​​sfeervolle wandeling maken onder de unieke en charmante lichtjes en ontspannen met familie of vrienden. In december kun je weer genieten van verschillende nostalgische speeltuinattracties in Bokrijk.

De grootouders brachten de dierbare herinneringen aan hun kindertijd terug, terwijl de ouders en kinderen ten volle genoten van de oeroude en ongekende uitvoeringen en drama’s.

De nostalgiebeurs die toen in Vlaanderen werd gehouden, had activiteiten en attracties van het midden van de 20e eeuw tot het midden van de 20e eeuw. Ik ben helemaal ondergedompeld in de sfeer van die tijd. Want ook nu nog is het sfeervol, vol muziek, vreemde optredens en allerlei leuke dingen. Zo kunt u zich met het hele gezin vermaken op de Grand Caroussel, de tol en het taartparcours, of fietsen met de oude metro. De typische winterse versnaperingen maken de reis extra comfortabel. Aan het einde van 8.30 uur geniet u van spectaculair vuurwerk.

Wil je een bezoek aan de nostalgische kermis combineren met een boeiende tour door de jaren 60? Tijdens de winternachten in Bokrijk werd ook het museumgebied “sixties” geopend, inclusief de eindejaarssfeer van 1958 tot 1973.

https://www.dergatsjev.be/2020/09/bokrijk.html