Bouman buxus
Image default
Verbouwen

WAT IS EEN BOUWKUNDIGE KEURING?

 Het antwoord hierop is heel simpel. Een snelle bouwkundige keuring in Amsterdam is een keuring van een gebouw en dat doen wij met heel veel plezier voor u. Indien u een huis of appartement wilt kopen of verkopen is het altijd handig om de technische zaken van het pand op papier vastgelegd te hebben voor de koper maar ook voor de verkoper zodat beiden partijen gegarandeerd zijn dat wat in het rapport na de inspectie vaststaat beiden partijen mee eens zijn. Dit is heel handig zou er een juridisch geschil ontstaan in de toekomst of als de koper in de toekomst renovaties zou willen plegen aan het pand dan is deze technisch analyse van het gebouw zeer handig.  

HOE LANG DUURT ZO EEN KEURING?

 Bouwkundige keuringen zijn heel precieze en keurige handelingen die gepleegd moeten worden. En dat doen wij hier in Amsterdam met de meeste kunde en expertise. De duur van zo een keuring is geheel afhankelijk van de omvang van het pand dat gekeurd dient te worden en complexiteit van het gebouw. Ook het bouwjaar speelt een hele belangrijke rol. Panden die recent gebouwd zijn onder de laatste bouwwetgevingen zijn makkelijker te keuren dan gebouwen die reeds heel lang staan, denk maar aan gebouwen die in de 17de eeuw zijn gebouwd.  Maar dan nog zorgen we ervoor dat uw gebouw of pand binnen de kortste keren met de meeste kunde gekeurd is zodat u snel aan de slag kunt gaan. 

HOE KAN IK ZO EEN KEURING LATEN VERRICHTEN BIJ MIJ?

Woont u in Amsterdam en wilt u uw pand zo spoedig mogelijk bouwkundig laten keuren dan staan wij van vastgoed klaar voor uw wens. Als eerst maakt u contact met ons waarna wij dan langslopen om een visuele inspectie te plegen van het pand. Vervolgens wordt er een tijdsduur bepaalt hoelang het technisch inspecteren en keuren zal duren waarna ook de prijs dan gezamenlijk bepaald zal worden. Na akkoord van beiden partijen wordt dan de dag(en) van de keuring bepaalt. Het rapport heeft in binnen 24 uur in uw bezit nadat alle betalingsverplichtingen zijn voldaan.

 

Gerelateerde artikelen

De zwaar transport bedrijven in Nederland hebben een breed aanbod

Latex spuitwerk laten uitvoeren door latex spuiter

het voordeel van haardstellen van Airxlshop