Bouman buxus
Image default
Aanbiedingen

Stijlvolle gezelligheid doe je zo!

Wanneer je gasten over de vloer hebt, wil je graag gelijk indruk kunnen maken. Dit kun je natuurlijk doen door zelf erg je best te doen, maar iets dat in veel gevallen een stuk beter werkt is je huis voor zich laten spreken. Natuurlijk speel je hier wel weer zelf een grote rol in, aangezien de inrichting van je huis een taak is die jij uitvoert. Jeha helpt je hier graag mee! In deze blog noemen we vier toepassingen voor jouw stijlvolle, maar gezellige woonkamer. 

1. Hoekbank

Hou jij ervan om een échte eyecatcher in je woonkamer te hebben staan, dan is de hoekbank de perfecte keuze als jij dit niet ten koste wil laten gaan van je gezelligheid. Met een hoekbank zorg je ervoor dat iedereen met elkaar betrokken is. De bank mag dan wel van een aardig formaat zijn, je houdt voor iedereen eenvoudig de mogelijkheid om met een ander contact te leggen. Vooral als jij ook nog eens kiest voor een hoekbank van een warme stof, zal de gezelligheid direct te merken zijn.

2. Poef

In sommige gevallen is comfort automatisch gezelligheid. Dit zul je gelijk merken wanneer je een poef in je woonkamer plaatst! In veel gevallen zal deze niet eens gebruikt worden wanneer er gasten over de vloer zijn, maar puur het feit dat de mogelijkheid er wel is, zegt al genoeg. Kinderen houden ook nog eens van de poef, wat natuurlijk automatisch voor gezelligheid zorgt. Daarnaast is de poef natuurlijk ook erg fijn om te hebben wanneer er geen gasten over de vloer zijn: hier sukkel je lekker in weg! 

3. Bar + barkrukken

Hou jij van een alternatieve inrichting van je woonkamer, of ontvang je zelfs gasten in een echte mancave? Dan is het ook niet verkeerd om naar meubelstukken te kijken die hierbij passen, zoals de bar samen met barkrukken. De functie van deze krukken leggen zichzelf al uit: jij mag gaan zitten, ik doe het werk. Onder het genot van een lekker biertje kunnen jij en je vrienden een fantastische avond beleven!

4. Lampen

Last but not least: de lamp. Misschien wel het belangrijkste item van deze hele blog, aangezien licht een gigantische invloed heeft op de mate van sfeer. Wat voor soort lamp de juiste keuze is, verschilt voor ieder interieur, dus daar doen we geen uitspraak over. Probeer bij je keuze rekening te houden met welke punten van je woonkamer nog slecht verlicht zijn en dus wel wat licht kunnen gebruiken, zodat de perfecte lamp zichzelf aanwijst.

Pas het toe!

Kies jij voor één van de zojuist benoemde meubels, of heb je op de website van Jeha toch een nóg betere keuze gevonden? 

 

https://www.jeha.nl/