Bouman buxus
Image default
Vervoer en transport

Frigo Group, wegtransport en warehousing

Frigo Group is een gerespecteerde firma in de branche van opslag en transport in alle vormen, zelfs vriesopslag en gekoeld transport. Al sinds de start in 1973 wordt gestreefd naar optimale dienstverlening voor iedere afzonderlijke klant. Flexibiliteit is hierbij een toverwoord. Tegelijkertijd komt het aan op precisie en vakkennis. Vers-artikelen als brood, fruit, groenten, patates frites, vis, vlees en ijs worden zeer zorgvuldig behandeld. Dit is absoluut nodig, want het ene product moet diepgevroren blijven terwijl iets anders goed gedijt bij een temperatuur die rond het vriespunt schommelt.

Het moderne vrieshuis van Frigo Group in Nieuw-Vennep (opslagcapaciteit 22.000 palletplaatsen) is voorzien van een Warehouse Management System (WMS) inclusief barcode identificatie. Zo kunnen, tot op colliniveau, de opgeslagen artikelen gelokaliseerd worden. Onderdeel van het WMS is ook het registreren (scannen) van inkomende en uitgaande partijen. Alle klanten van Frigo krijgen een gebruikersnaam en wachtwoord waarmee ze kunnen inloggen om zo de eigen voorraad in de koelopslag te controleren. Er is 24/7, 7 dagen in de week en 12 maanden per jaar toegang. Veel administratieve zaken als overzichtslijsten en houdbaarheidsdata zijn automatisch geregeld. De klant bepaalt zelf hoe vaak hij / zij dit soort gegevens ontvangt. Soms gebeurt dit dagelijks, in andere gevallen wekelijks of maandelijks.

Op het gebied van duurzaamheid is Frigo koploper. Er wordt zuinig omgesprongen met energie. Recyclen en afvalspreiding staan hoog op de agenda. Aanvullend wordt op menselijk niveau gestreefd naar bestendigheid, zowel intern als extern. Medewerkers zijn gedurende geruime tijd in dienst. Vrijwel alle klantrelaties zijn van langdurige aard. Aan de basis hiervan ligt rechtstreekse communicatie: zonder tussenlagen en -personen. Dit één-op-één contact wordt bijzonder gewaardeerd en vertaalt zich in loyaal personeel en trouwe klanten. McCain, Van der Mey Vers Vlees & Bacon Export en Vers aan Tafel bijvoorbeeld werken al jaren samen met Frigo.

Wilt u meer weten over dit vooruitstrevende bedrijf? Tijdens kantoortijden kunt u bellen naar een van deze telefoonnummers: +31 850 440 680 (Geldermalsen), +31 252 419 017 (Nieuw-Vennep).

https://www.frigogroup.com/

Gerelateerde artikelen

Bespaar ruimte en geld door je koffer te laten opsturen

Taxi Delft, de taxi in jouw regio

Bagage versturen in plaats van ermee sjouwen