Bouman buxus
Image default
Cadeau

Een 50+ party vieren doe je zo

Als je jarig bent wil je dit natuurlijk graag vieren met een leuk feestje. En als je 50 wordt kan je een mega grote Sarah pop huren voor in je tuin. 50 worden is wel een echte mijlpaal en veel mensen vieren dit met een groot feest. En vaak wordt er veel versiering opgehangen door hun familie, vrienden of door hun zelf. De versiering bevat meestal heel vaak het getal 50 zodat iedereen weet dat je 50 bent geworden. Vrienden en familie halen hier nog wel eens grapjes mee uit als je juist niet zo van de aandacht houd.

Enkele ideeën voor versiering

Als jijzelf of iemand die je kent 50 jaar wordt is het natuurlijk super leuk om allerlei versiering in huis te halen. Je kan denken aan vlaggetjes door het huis heen, de stoel van de jarige versieren met ballonnen en slingers en misschien een leuke opblaaspop. Ook is het leuk om de tafel helemaal mooi aan te kleden met een kleed, bordjes en servetten in een verjaardag thema. Daarnaast kan je tegenwoordig ook ballonnen laten vullen met helium waardoor ze tegen het plafond aan gaan hangen. Dit ziet er heel sjiek uit als je ze in het goud of zilver neemt.

Een grapje uithalen met versieren

Naast standaard versiering die je kan ophangen voor jezelf of iemand anders is het ook heel erg grappig en leuk om een grapje uit te halen als je voor iemand anders versiert. Niet iedereen vind 50 worden nou heel erg leuk om aan herinnerd te worden en dit maakt een grap uit halen nog leuker. Je kunt foto’s uitprinten van de persoon in kwestie met het getal 50 erop en deze door het hele dorp of de straat op te hangen. En je kan ook een spandoek maken waar op staat dat degene die langsrijden 3 keer moeten toeteren om de jarige te feliciteren met zijn of haar verjaardag.