Bouman buxus
Image default
Aanbiedingen

Activiteiten voor de hele familie

Activiteiten voor de hele familie

Een dagje uit met de hele familie is meestal erg leuk. Toch kan het lastig zijn om een activiteit te bedenken waarbij iedereen mee kan doen. De kleinsten zijn soms nog niet groot genoeg of een activiteit is te zwaar voor de ouderen. Daarom hebben we hier een aantal activiteiten waarbij iedereen mee kan doen op een gezellige familiedag

 

Glowgolf

Een rondje minigolf is altijd leuk! Hebben jullie al eens glowgolf geprobeerd? Dit is een binnen minigolf baan waarbij neon verlichting wordt gebruikt. Dit maakt voor een leuke beleving voor de kinderen. Minigolf is toegankelijk voor vrijwel iedereen. Zelfs mensen die niet goed kunnen lopen of nog jong zijn en de regels niet helemaal snappen kunnen meedoen! Na een spannend potje minigolf kunnen jullie nog gezellig iets gaan eten, de kleinsten hebben zeker een frietje of ijsje verdiend!

 

Fietsen en pannenkoeken

Fietsen is een leuke activiteit om een middag voor uit te trekken. Zeker wanneer er iets lekkers aan het einde van de tocht staat te wachten zoals pannenkoeken! Het leuke van fietsen is dat je tegenwoordig voor iedereen een passende fietsoplossing hebt. Zo kunnen kleine kinderen op een tandem of een driewieler fietsen en ouderen kunnen een elektrische driewieler nemen. Op www.huka.nl vind je vele mogelijkheden voor mensen die niet zo gemakkelijk op een traditionele tweewieler stappen.

 

Leerzame speurtocht

Er zijn verschillende verenigingen die spannende en leerzame speurtochten organiseren. Let hier wel op dat het pad verhard is wanneer deelnemers te wiel op pad gaan. Een speurtocht is leuk omdat er altijd leuke weetjes zijn waar ook volwassenen door verrast kunnen worden. Je kunt de familie in verschillende teams verdelen, de oudsten zijn natuurlijk de leiders van de teams en de kinderen zijn de fanatieke speurders. Ook na deze activiteit is het natuurlijk belangrijk dat er een lekkere beloning klaar staat!


https://www.huka.nl/