Bouman buxus
Image default
Electronica en Computers

Gebruik van verborgen camera’s

De vraag naar verborgen camera’s is in de huidige tijd toegenomen als gevolg van een toename van de criminaliteit. Ze zijn bekend onder verschillende namen, zoals verborgen camera’s, spy cams, nanny cams, enz., maar ze dienen allemaal hetzelfde doel – het bieden van heimelijke bewaking van een bepaald gebied. Verborgen camera’s worden gekocht om een plaats in de gaten te houden die buiten het gezichtsveld ligt.

Het type verborgen camera dat wordt aangeschaft hangt af van de grootte en de verlichting van de ruimte die moet worden bewaakt. De meeste verborgen camera’s hebben een lichtregeling waardoor ze zowel bij helder als donker licht beelden kunnen opnemen. Het belangrijkste onderdeel van een verborgen camera is de lens. De lens moet in staat zijn om beelden van zelfs verafgelegen delen van de kamer scherp te stellen.

Een ander belangrijk aspect dat bij de aanschaf van verborgen camera’s in acht moet worden genomen, is de mogelijkheid om de camera te verbergen. De camera moet klein genoeg zijn om in een deel van de kamer te kunnen worden verborgen. De camera mag zelf niet gezien worden, maar moet een duidelijk gezichtsveld hebben. Gewone miniatuurcamera’s kunnen de klus klaren als het mogelijk is ze te bevestigen op camouflerende oppervlakken zoals tafellampen, plafondventilatoren, lijsten van schilderijen, enz. Ook zijn er diverse gebruiksvoorwerpen verkrijgbaar die in feite verborgen camera’s zijn. Kleine camera’s kunnen worden verborgen in klokken, radio’s, pennen, horloges, brilmonturen, teddyberen en zelfs knopen. Als er geen plaats is om de camera effectief te verbergen, kan zo’n voorwerp worden gekocht.

Voor een kamer is een vaste verborgen camera met kabels voldoende. Maar voor een bewegend doel zijn er draadloze Verborgen Camera’s. Deze camera’s kunnen beelden op een remote monitor weergeven zonder het gedoe van kabels. Er zijn ook camera’s die kunnen worden aangesloten op de USB-poorten van computers, en de beelden kunnen over grote afstanden worden geüpload naar het internet.

Bekijk hier alle beveiligingscamera’s van Security Thuis

Er zijn honderden mogelijkheden als het gaat om het kopen van verborgen camera’s. Het is noodzakelijk om de vereisten in gedachten te houden en een camera te kopen die aan uw behoeften voldoet. De prijs is niet belangrijk als het gaat om het bewaken van uw kinderen, volwassenen of werknemers.

https://www.securitythuis.nl/