Bouman buxus
Image default
Verbouwen

Een bouwkundige keuring in Haarlem

Wilt u uw woning verkopen of juist een nieuwe woning kopen dan is een goede bouwkundige keuring Haarlem altijd aan te raden. Laat een woning keuring uitvoeren door bouwkundige keuring Haarlem Wij geven u door middel van een bouwkundige keuring een goed beeld van de onderhoudssituatie en bouwkundige staat van de woning. Wij hebben ervaren ingenieurs, bouwkundigen en adviseurs in dienst. Zij kunnen u helpen om de staat van uw woning tot in detail in kaart te brengen. U kunt bij ons terecht voor diverse diensten op bouwkundig gebied voor heldere en eerlijke prijzen zonder verrassingen achteraf. Na uitvoering van onze keuring krijgt u een duidelijk en overzichtelijk rapport van ons. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Kwaliteit

Gaat u voor ons om een bouwkundige keuring Haarlem te laten uitvoeren? Dan mag u kwaliteit verwachten. Door onze grondige keuring  worden eventuele knelpunten in het bouwproject in een vroeg stadium worden uitgezocht. Ook wordt er een specialiste en vakkundig rapport afgeleverd. Daardoor zullen gemeentes makkelijker een bouwvergunning afgeven. Wij verzorgen al jaren bouwkundige keuring Haarlem en  bouwkundig tekenwerk voor zowel particulieren als ondernemingen. Hierdoor kun je rekenen op een vakkundig en professioneel bureau.

Waarom een bouwkundige keuring?  

Wanneer u een woning koopt of verkoopt, heeft u een bouwkundige keuring Haarlem nodig om de bouwtechnische staat vast te stellen. U wilt ten slotte weten wat voor kosten u in de toekomst kunt verwachten.Ons bouwkundig rapport geeft u meer zekerheid over de kosten van herstelwerkzaamheden die nodig zijn om het huis weer in goede staat te krijgen. Bovendien weet u dankzij onze bouwkundige keuring Haarlem precies hoe het gesteld is met de staat van de woning. U krijgt een duidelijk inzicht in de onderdelen die al dan niet aan vervanging toe zijn. Gaat u een huis kopen, maak dan ook een afspraak voor en bouwkundige keuring Haarlem.