Bouman buxus
Image default
Aanbiedingen

Droge mond, hoofdpijn en andere kwaaltjes die je kunt voorkomen door voldoende te drinken

Droge mond, hoofdpijn en andere kwaaltjes die je kunt voorkomen door voldoende te drinken

Heb jij ook wel eens last van een droge mond, hoofdpijn of andere kwaaltjes waarvan je niet zo goed weet wat je eraan kunt doen? Let er dan eens op of je wel voldoende drinkt op een dag. Het belang van voldoende drinken wordt regelmatig onderschat. Hoofdpijn kan immers ook komen door de maandelijkse periode, toch? Toch is de kans groot dat hoofdpijnklachten voor een deel te wijten zijn aan te weinig drinken, oftewel dehydratatie. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat het overgrote deel van alle Nederlanders onvoldoende gehydrateerd is. In deze blog lees je onder meer hoe je ervoor kunt zorgen dat jij wél genoeg vocht binnenkrijgt.

 

Een goede hydratatie is zeer belangrijk voor ons functioneren

Een droge mond en hoofdpijn zijn slechts twee voorbeelden van de vele klachten die kunnen ontstaan als gevolg van dehydratatie. Naast een droge mond en hoofdpijn kun je namelijk ook nog andere gezondheidsklachten krijgen, zoals vermoeidheid, duizeligheid, concentratieproblemen en dubbel zien. En wist je dat je zelfs kunt uitdrogen door te weinig drinken? Uitdroging komt vaker voor dan je denkt en is helemaal niet zo onschuldig als het lijkt. Je organen kunnen permanent beschadigd raken. Iets wat je absoluut wilt voorkomen!

 

Helaas is het niet altijd even makkelijk om voldoende te drinken

Het klinkt misschien makkelijk, 1,5 tot 2 liter vocht per dag binnenkrijgen. Het staat immers gelijk aan zes tot acht glazen. En niet alleen de glazen water worden meegeteld, maar ook ieder kopje koffie of thee mag worden meegenomen in die 1,5 tot 2 liter vocht per dag. Toch blijkt het helaas niet altijd even makkelijk te zijn om voldoende te drinken. We zijn vaak zo druk met van alles en nog wat, denk aan het werk, het huishouden, de boodschappen en de kinderen, dat het er vaker wel dan niet bij inschiet. 

 

Met een bedrukte waterfles krijg je wél genoeg vocht binnen!

Hoe je ervoor zorgt dat je wél genoeg vocht binnenkrijgt? Met een mooie bedrukte en gepersonaliseerde waterfles die het drinken van water aantrekkelijk maakt. Daarnaast kun je een waterfles eenvoudig afsluiten en meenemen. Iets wat je met een standaard glas water niet zo snel doet. Zo drink je vanzelf meer, waar je ook bent en wat je ook doet. Ontdek zelf de mogelijkheden van waterflessen bedrukken van Loopper.

 

https://www.loopper.com/

Gerelateerde artikelen

Veelvoorkomende vragen over jouw radiator!

Op zoek naar een houten vloer?

Reclamebureau Enschede kan je helpen om meer naamsbekendheid te krijgen.