Bouman buxus
Image default
Woning en Tuin

De perfecte moderne raambekleding voor mensen die multitasken

De moderne tijd is de tijd van multitaskende mensen. Niemand doet nog één ding tegelijk, of dat nu is tijdens het autorijden, werken op kantoor, lezen of koken. Voorbij zijn de dagen dat onze keukens fornuizen hadden met een enkele pit om te koken. Tegenwoordig laten de fornuizen met vier of meer pitten zelf zien hoe multitasken onze manier van leven aan het worden is. Met de verandering in levensstijl en houding willen mensen tegenwoordig meer van alles, ook van hun raambekleding. Om hun eigen prestaties te evenaren, wil de moderne generatie dat hun raambekleding ook multitasking is.

De veelzijdige plisségordijnen voor alle huizen

De revolutionaire honingraat plisségordijnen zijn gemaakt van een verscheidenheid aan luxueuze gesponnen kant, punt-bond of geweven stoffen De ongelooflijke eigenschappen van deze plisségordijnen zijn:

– Ze zijn zeer energiezuinig

– Ze bieden oplossingen voor talrijke privacy- en lichtreguleringsbehoeften met hun gamma van transparante, lichtdoorlatende en verduisterende soorten.

– Een breed spectrum van trendy kleuren om elke kamer te verfraaien

– Alle componenten van de lampenkap zijn kleurgecoördineerd om de visuele aantrekkingskracht te verhogen

Plisségordijnen hebben een aantrekkelijk ontwerp met gesloten cellen, waardoor luchtzakken ontstaan die de ramen isoleren tegen hitte en kou, wat de energierekening verlaagt, en bovendien een uitstekende geluidsabsorptie bieden, waardoor het lawaai in kamers met een harde vloer verminderd wordt. Om aan de eisen van de multitasking generatie te voldoen zijn deze plisségordijnen ook verkrijgbaar met de optionele top down bottom up functie. Met deze verbazingwekkende maar eenvoudige functie kunnen klanten de zonwering van boven naar beneden laten zakken, van onder naar boven laten zakken, of beide, voor een uitstekende privacy en lichtregeling in hun kamers naar wens.

Niet alle deuren en ramen zijn even groot. Om aan de eisen voor grotere ramen en patiodeuren te voldoen, is er ook raambekleding voor grote ramen op de markt gebracht, die voorzien zijn van alle voordelen om lichtstralen af te weren.

Dubbele beglazing

Vaak staan klanten voor een dilemma wat betreft de stoffen die ze op hun ramen willen, waarbij elke stof ideaal is voor een bepaalde situatie of tijd. De fabrikanten komen hen te hulp met een duo rolgordijn, dat twee stoffen integreert, die onafhankelijk van elkaar omlaag of omhoog kunnen worden gebracht als dat nodig is. Zo kunnen de klanten veelzijdige lichtregulering en privacy voor elke kamer creëren.

Bedieningsmogelijkheden

Raambekledingen zijn tegenwoordig verkrijgbaar in verschillende bedieningsmogelijkheden, zoals een traditionele koordbediening en elektrische bediening. Klanten geven de voorkeur aan gemotoriseerde opties omdat ze zo hun raambekleding praktisch van overal in huis kunnen bedienen, passend in hun multitasking levensstijl. Ze bieden gemakkelijk toegang tot moeilijk bereikbare of grote bedekkingen, terwijl ze warmtewinst of -verlies effectiever beheren dan andere opties. Met de gemotoriseerde optie kunnen klanten meerdere raambekledingen tegelijk of afzonderlijk bedienen via apps. Deze apps kunnen bediend worden via smartphones of tablets waardoor automatisering een revolutie wordt. Met de locatiefunctie ingeschakeld op de Smart Phones kon je deze zonweringen programmeren om te openen en te sluiten volgens je aankomst in huis of je vertrek van huis.

Voor huizen met kinderen en/of huisdieren zijn elektrische rolgordijnen een veiliger alternatief voor toegankelijke koorden die traditioneel gebruikt worden om raambekleding te bedienen. Nu geautomatiseerde woningen aan populariteit winnen, is dit bedieningssysteem in trek omdat het gemakkelijk in huisautomatiseringssystemen kan worden geïntegreerd. Bovendien vereist de laagspanningsmotorisatie geen kostbare elektrische bedrading.

De vernieuwende technologie die bij de fabricage en het ontwerpen van raambekleding komt kijken, heeft het mogelijk gemaakt met de veranderende tijd mee te gaan. De brede waaier van producten die op de hedendaagse markt beschikbaar is, kan de veranderende behoeften van de moderne klanten bijhouden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://www.raamdecoratie.com

Gerelateerde artikelen

Beton-delen gebruiken in jouw tuin

Genieten op loungesets

Garagedeur vervangen? Kosten en nuttige informatie